"There is no ruler who can compare in virtue with a condition of non-rule" -Pau Ching-yen

Det är lite deprimerande att se nivån på “debatten” kring svininfluensavaccinet. Nu rapporteras det om att Läkemedelsverket lägger ut rapportering om misstänkta biverkningsfall. Till exempel i DN. Artikeln får genast massa, massa kommentarer. De flesta på den här nivån:

Och även DN spär nu på hetsen?
Den stora frågan är ju varöfr anti-vax-rörelsen har fått så mycket medieutrymme från första början, och nu även i Sverige…

DN spär på hetsen? För att de berättar om att läkemedelsverket lägger ut information om biverkningar på sin hemsida? Är det att ge antivaccinationsrörelsen medieutrymme? Vem är det som har på sig foliehatt? Oj, nu skrevs det om att vaccinet visat sig ha biverkningar lite oftare än vanligt. Måste vara antivaccinationsrörelsen som är igång! Sånt ska man ju inte rapportera!

Mer aktuellt om svinis: Fler fall, De blev sjuka av vaccinet, Läkemedelsverket vill ha in rapporter

Comments on: "Håll tyst om biverkningarna!" (4)

  1. Först en massa tjat om att svininfluensan är den nya digerdöden, och sedan ännu mera tjat om vaccinet är farligt. Klart kroppen reagerar på vaccin. Hur som helst är det frivilligt att vaccinera sig. Vill personalen på DN och Aftonbladet inte vaccinera sig är det upp till dem.

  2. Ännu mer tjat? Det krävs kanske mer än några få artiklar en dag om att vaccinet råkar ha biverkningar för att väga upp de månader av skräck för influensan för att kvalificera som “ännu mer”. Skönt att det är frivilligt i alla fall. Det är det inte i Massachusetts t ex.

  3. Kanske bäst att förbjuda plåster också när man ändå håller på.Vem vet vad ett farligt bamseplåster kan innehålla för dödliga ämnen. :)

  4. Nu har vaccinet redan efter en vecka krävt ett dödsoffer.

    Vaccinet ofarligt? Det var det löjligaste jag har hört.

    Censur? allvarligt? Det var det löjligaste jag har hört.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: